18.11.2007 - Singl Headlines v prodeji

Právě dnes se po celé Británii v obchodech objevil nový singl Spice Girls Headlines (Friendship Never Ends). Že se od singlu očekává hodně napovídá fakt, že jsou obchody singlem přímo zavaleny. Jak už to se sigly bývá, v Česku se ho s největší pravděpodobností nedočkáme, proto nezbývá českým fanouškům nic jiného, než si singl objednat na stránkách jako HMV nebo Amazon.

Singl Headlines je už dva týdny dostupný digitálně. V prvním týdnu si ho stáhlo dost fanoušků na to, aby debutoval singlové hitparádě na 20. místě. Tento týden si Spajsky pohoršily na 23. pozici a teď nás čeká rozhodující týden. V hitparádě hranosti na rádiích si singl polepšil z 28. na 16. místo, v hranosti v televizi z 13. na 8. místo. Album tento týden debutovalo v prodejnosti na 2. místě - stejně jako Forever. Alba Spice a Spiceworld v minulosti debutovaly bezkonkurenčně na 1. místě.

17.11.2007 - Spice Girls vystoupily na Children In Need

Druhé (a dost možná i poslední) televizní vystoupení Spice Girls od ohlášení reunionu se uskutečnilo včera večer na BBC1 v charitativním pořadu Children In Need. Spice Girls se nejdřív angažovaly ve výzvě divákům posílat peníze na účet této charity, která pomáhá oppuštěným a týraným dětem po celé Británii. Následoval živý rozhovor z Los Angeles.

V průběhu večera pak Spice Girls předvedly stejný set jako na show Victoria's Secret - nový singl Headlines (Friendship Never Ends) a hit z roku 1998 Stop se svými novými tanečníky. Headlines je letošním oficiálním singlem pro Children In Need a proto se v pořadu dočkal řádné propagace. Singl vychází zítra na CD nosičích a kromě songu Headlines také obsahuje nový a dosud nevydaný remix debutového singlu Spice Girls Wannabe.

Kompletní vystoupení si můžete stáhnout v sekci Videa.

16.11.2007 - Spice Girls vystoupily na Victoria's Secret

Minulou noc se v Americe po dlouhých 9 letech objevilo všech pět Spajsek společně na pódiu. Stalo se tak na módní přehlídce společnosti Victoria's Secret, se kterou mají Spice Girls speciální smlouvu, díky které si američtí fanoušci mohou koupit Greatest Hits pouze v tomto oděvním řetězci.

Spice Girls předvedly (na playback) svou novou baladu Headlines (Friendship Never Ends), kterou odzpívaly v drahých večerních róbách. Přidaly k tomu klasiku z 90. let Stop, ke které se převlékly do vojenských oblečků ze 40. let.

Vystoupení bude vysílat americká stanice CBS 4. prosince. Spoustu fotek jak z představení, tak z příjezdu na show najdete v sekci Fotky.

12.11.2007 - Greatest Hits v prodeji

Den D nastal - ode dneška je konečně v prodeji nové album Spice Girls - Greatest Hits. K dostání je ve třech verzích - základní verze s bílým obalem obsahuje všechny singly, Pepsi song Move Over a 2 zbrusu nové kousky Headlines (Friendship Never Ends) a Voodoo. Deluxe verze kromě tohoto CD obsahuje i DVD se všemi starými videoklipy. Dárkové balení Gift Box navíc obsahuje Karaoke CD, Remix CD, 5 pohlednic a náramek přátelství.

V Česku je navíc k dostání levnější východoevropská verze bez bookletu za doporučenou cenu 299 Kč.

V Británii je album předběžně na druhém místě, kde s největší pravděpodobností setrvá celý týden. Za týden pak vychází na CD nosičích i singl Headlines (Friendship Never Ends).

11.11.2007 - Premiéra reklamy pro Tesco

Na internetových stránkách bulvárních novin News Of The World se včera objevila nová reklama na Tesco se Spice Girls. Podívat se na ni můžete na Youtube. Jak se ukázalo, Spice Girls se nakonec v reklamě schovávají jedna před druhou. Reklamu fanoušci shodně označili za velmi podařenou a vtipnou. Premiéru v televizi bude mít zítra v hlavním vysílacím čase.

Včera měla také v televizi premiéru reklama na Greatest Hits, taktéž v hlavním vysílacím čase. Minutu dlouhou reklamu, kterou jste již měli šanci vidět online namluvila pro televizi Geri. Reklama je opět k dispozici na Youtube.

10.11.2007 - Hlasujte pro Headlines v hitparádách

Česká a slovenská rádia začala nasazovat singl Headlines do svých hitparád. Pokud chcete pomoct Spice Girls, můžete pro ně hlasovat v následujících odkazech:

V některých hitparádách můžete hlasovat až třikrát každý den, proto se nezapomeňte pravidelně vracet ;-)

07.11.2007 - Oficiální tričko

Oficiální stránky Spice Girls thespicegirls.com spouští Spice obchod. Než bude plně spuštěn, nabízí stránky ke koupi oficiální Spice tričko s logem nadcházejícího alba Greatest Hits. Tato limitovaná edice bude dostupná pouze tento týden.

Dále je již spuštěna hudební část obchodu, kde si zájemci mohou stáhnout všechny singly Spice Girls včetně b-sides a remixů za jednotnou cenu 40 Kč za song.

Zmíněné tričko bude zřejmě dostupné i na koncertech se spoustou dalšího Spice zboží, ovšem jak už to chodí na kocertech, cena bude zřejmě vyšší.

06.11.2007 - Reklama na Greatest Hits

Na internet se dostala reklama, která bude nasazena do televizního vysílání na podporu Greatest Hits. Reklama obsahuje ukázky většiny hitů Spice Girls z předchozích let vtěsnaných do 60 sekund Původní plán na 30-sekundovou reklamu vzal za své, když tvůrcům došlo, kolik světových hitů Spice Girls mají.

Reklama poběží v televizi poprvé již tento pátek, čímž odstartuje mediální kampaň nahrávací společnosti EMI v hodnotě jednoho miliónu liber (přibližně 40 miliónů korun). EMI očekává, že v samotné Británii prodá mezi 700.000 - 1.000.000 kusů tohoto alba.

Reklamu si můžete pustit na Youtube.

05.11.2007 - Headlines digitálně v prodeji

Právě dnes jde digitálně do prodeje nový singl Spice Girls - Headlines (Friendship Never Ends). Singl je možné si legálně stáhnout po celém světě a přispět tak jak k úspěchu Spice Girls, tak na charitu Children In Need, ke které poputují veškeré výnosy z prodeje singlu.

Singl je dostání také v Česku, například v internetovém obchodě i-legalne.cz.

Poté, co byl Headlines nasazen do rádií, se umístil v hitparádě hranosti ve Velké Británii na 26. místě, okdud se po týdnu vyšplhal na 23. místo. V Českých rádiích singl začíná na 83. místě.

03.11.2007 - Premiéra videoklipu Headlines

Nový videoklip Spice Girls si odbyl svou premiéru včera na BBC1, čímž odstartoval kampaň Children In Need. Videoklip začíná tam, kde končí Goodbye - dveře se znovu otevírají a Spice Girls pohromadě vchází do pokoje. To je také bohužel zároveň poslední záběr všech pěti holek.

Videoklip byl odvysílán po celém světě a byl také přidán na youtube, kde si ho můžete prohlédnout kliknutím zde. Videoklip je na youtube momentálně nejsledovanějším videem. Videoklip si také můžete stáhnout ve vysokém rozlišení v sekci Videa.

02.11.2007 - Fotky z videoklipu Headlines

Na netu se objevily první fotky z comebackového videoklipu Spice Girls - Headlines (Friendship Never Ends). Spajsky se nachází v luxusním tmavém pokoji, kde se promenádují ve večerních róbách, stejně jako ve spodním prádle.

Videoklip má premiéru dnes v 9 hodin večer středoevropského času na BBC1 a pár minut poté na dalších stanicích po celém světě a na internetu. Celou sérii fotek si můžete prohlédnout v sekci Fotky.

01.11.2007 - Nový rekord pro Spice Girls

Mel B se dnes zúčastnila překonání světového rekordu v počtu lidí na jednom místě se stejným vyzváněním na svém mobilu. Stovky fanoušků se shromáždily v centru Toronta a spolu s Mel B překonaly 6 let starý rekord, kdy 254 lidem zvonil stejný vyzváněcí tón. Dnes se o rekord postaralo 558 fanoušků včetně Mel B, kterým na mobilu zvonilo Wannabe.

Na akci ve Spice City pořádanou společností Virgin Mobile se Mel B těšila. "Podpora Spice Girls od fanoušků z Toronta byla vždycky úžasná, takže hned, jak jsem slyšela o pokusu Virgin Mobile o nový rekord, nemohla jsem se dočkat, až u toho budu. Doufám, že se všichni bavili u vytváření nového rekordu."

31.10.2007 - Greatest Hits ve třech provedeních

Nové album Spice Girls vyjde hned ve třech verzích. Základní verze obsahuje CD se všemi singly Spice Girls plus Move Over, světoznámý song z reklamy pro Pepsi a dva zbrusu nové songy - singl Headlines (Friendship Never Ends) a Voodoo. Deluxe verze obsahuje kromě tohoto CD také DVD se všemi videoklipy (kromě nejnovějšího Headlines, který byl natočen pozdě na to, aby mohl být na DVD přidaný). Dárkové balení Gift Box Obsahuje výše zmíněné CD a DVD a k tomu Remix CD a Karaoke CD, pohledy a náramek.

Standard Edition Deluxe Edition Gift Box

Standardní edice se bude v Británnii prodávat přibližně za 360 Kč, Deluxe edice za 520 Kč a limitovaný Gift Box za 1200 Kč. Úplný tracklist bestofky najdete v sekci Greatest Hits.

30.10.2007 - Spice Girls zase pohromadě

Všech pět Spice Girls se už nachází v Los Angeles, kde začaly pohromadě nacvičovat na své turné. K Mel B a Victorii, které v Los Angeles bydlí, se v sobotu připojila Mel C. V neděli se za nimi vydala Geri s dcerkou Bluebell a v pondělí Emma s přítelem Jadem a synem Beau. Všechny Spajsky se na letišti "těšily" mimořádnému zájmu novinářů.

Klikni pro zvětšení Klikni pro zvětšení Klikni pro zvětšení

Spice Girls teď čeká přibližně 5 týdnů nacvičování na turné. Z LA pak poletí do Vancouveru na svůj první koncert po 9 letech.

29.10.2007 - Reklama pro Tesco

Spice Girls podepsaly smlouvu s hypermarketem Tesco na natočení dvou vánočních reklam, ve kterých si Spajsky ze sebe utahují. První reklama zachycuje Emmu, Geri, Mel B, Melanie C a Victorii doma u jedné z holek, kde se dohadují, co si dají k vánoční večeři. V druhé reklamě jdou Spice Girls nakupovat vánoční dárky a snaží se za každou cenu uniknout pozornosti.

Spice Girls natočiily reklamy během stejného víkendu, kdy natáčely videoklip ke svému singlu Headlines. Začít vysílat by se měly přibližně za týden. Dodejme jen, že Tesco má v Británii lepší pověst než u nás :-)

Fotku z reklamy ve vysokém rozlišení najdete v sekci Fotky.

26.10.2007 - Oficiální kalendář v prodeji

Jako by toho nebylo málo, Spice Girls vydávají oficiální kalendář pro rok 2008. Ten obsahuje dvě společné fotky (plus třetí na obalu - viz obrázek) a deset sólo fotek - dvě pro každou Spajsku. Fotky pro kalendář byly nafoceny na konci června, den po oznámení návratu Spice Girls.

Kalendář je v prodeji od včerejška za 8 liber, což se rovná přibližně 320 korunám. K dostání je na www.danilo.com nebo prostřednictvím našeho fóra.

Rozpis jednotlivých měsíců: leden - sólová fotka Emmy, únor - sólová fotka Geri, březen - sólová fotka Mel C, duben - sólová fotka Victorie, květen - sólová fotka Mel B, červen - skupinová fotka s červeným pozadím používaná k propagaci turné, červenec - sólová fotka Emmy, srpen - sólová fotka Geri, září - sólová fotka Victorie, říjen - sólová fotka Mel C, listopad - sólová fotka Mel B, prosinec - nová skupinová fotka

25.10.2007 - Text Headlines

The time is now or never to fit the missing piece
To take this on together, you make me feel complete
We fall into the future and through the looking glass
The light shines over our heads and so it comes to pass

To go beyond the surface, to reach into your soul
This love is not demanding, my heart has told me so
I hold onto my hero, with faith enough to fly (aah-aah-aah)
The power to imagine, will keep this love alive

Let's make the headlines loud and true
I wanna tell the world I'm givin it all to you
Let's make the headlines loud and clear
The best things suddenly happen when you are here

If I lost my way you'd carry me home
Take me all the way to heaven, never leave it alone (everything)
And it's just like everything matters when you are near (matters when you're near)

And it feels so good, every bell's gonna ring
Your love is alive and it's makin me sing
I could fly, wanna cry, want the whole world to know
We are together, come on baby let's go

And words yet to be spoken, will fall upon the page (aah-aah-aah)
Spellin out true devotion, is all we need to say

Let's make the headlines loud and true
(say you love me, and I'll say I love you too)
I wanna tell the world I'm givin it all to you
(just remember what simple words can do)
Let's make the headlines loud and clear
(all that I have, I give to you my friend)
The best things suddenly happen when you are here
(just remember friendship never ends)

If I lost my way you'd carry me home
Take me all the way to heaven, never leave it alone (everything)
And it's just like everything matters when you are near (matters when you're near)
(Say you love me, and I'll say I love you too)

Let's make the headlines true this time
(just remember what simple words can do)
There's no hiding from this magical state of mind
(I feel love, I feel, I feel love)

If I lost my way you'd carry me home (I know)
Take me all the way to heaven, never leave it alone
(you'd take me all the way to heaven) (everything)
And it's just like everything matters when you are near
(everything matters, it really matters) (matters when you're near)

Let's make the headlines loud and true (I feel love, I feel, I feel love)
Let's make the headlines, cos i'm giving it all
Yeah, i'm giving it all to you

24.10.2007 - Další koncerty v USA

Zdá se, že o Spice Girls je v Americe nebývalý zájem. Po vyprodání 3 koncertů v okolí New Yorku se Spice Girls rozhodly přidat dalších 6 koncertů v tomto regionu. Celkový počet koncertů se tak rozšířil na 45.
  • 30.01.2008 - Boston, USA, Severní Amerika
  • 01.02.2008 - Boston, USA, Severní Amerika
  • 07.02.2008 - Uniondale, USA, Severní Amerika
  • 11.02.2008 - Newark, USA, Severní Amerika
  • 15.02.2008 - Chicago, USA, Severní Amerika
  • 16.02.2008 - Chicago, USA, Severní Amerika
23.10.2007 - Světová premiéra singlu Headlines

Premiéra nového singlu Headlines (Friendship Never Ends) se konala dnes ráno na hudebních stanicích po celém světě, ve Velké Británii zejména na populárních Radio 1 a Capital FM, kterým poskytly rozhovor Victoria a Geri. Skvělou baladu si můžete poslechnout i přes YouTube kliknutím na ikonku vpravo.

Premiéra již natočeného videoklipu se odehraje na stanici BBC1 2. listopadu, 3 dny na to vyjde singl digitálně, tedy bude legálně ke stažení. Fyzicky singl vrazí do obchodů 19. listopadu, týden po vydání Greatest Hits. Výtěžek z prodeje singlu poputuje na konto Children In Need, pro které je Headlines oficiální singl.

20.10.2007 - Videoklip k Headlines natočen

Klikni pro větší velikostVideoklip k novému singlu Spice Girls se natáčel včera za přítomnosti včech pěti Spajsek. Mel B a Victoria kvůli natáčení přiletěly spolu z Los Angeles. Videoklip se natáčel na tajném místě poblíž Londýna, premiéru má mít v televizi 2. listopadu. Režie se ujal americký režisér Anthony Mandler (Nelly Furtado - Maneater, Rihanna - Unfaithful).

Natáčení videoklipu bylo druhým setkáním všech pěti Spice Girls (prvním byla konference v červnu). Holky spolu vydrží celý víkend, pak se Mel B musí vrátit do Ameriky na pondělní vysílání Dancing With The Stars, Mel C bude od pondělí propagovat svůj nový singl This Time. U této příležitosti setkání všech pěti holek Spice Girls spustily svůj web thespicegirls.com ve velkém. Stránky nyní obsahují několik zajímavých sekcí včetně jejich kompletní historie, spousty novinek a blogu se vzkazem od Mel C.

Turné The Return Of The Spice Girls pokračuje v rozšiřování - Spice Girls oznámily 3 koncerty v okolí New Yorku (zřejmě pro nedostupnost Madison Square Garden v centru New Yorku).
  • 06.02.2008 - Uniondale, USA, Severní Amerika
  • 10.02.2008 - Newark, USA, Severní Amerika
  • 13.02.2008 - East Rutherford, USA, Severní Amerika
19.10.2007 - Headlines (Friendship Never Ends)

Klikni pro větší velikostNa stránkách EMI Germany byl zveřejněn obal comebackového singlu Spice Girls Headlines, designově ve stejném stylu jako album Greatest Hits. Zatím není známo, jestli se jedná o konečný obal komerčně vydávaného singlu nebo jen promo singlu.

Na singlu se mají objevit 2 tracky - jednak zmiňovaný singl Headlines a zbrusu nový remix Wannabe (Soul Seekerz 2007 Remix). Předpokládá se, že v Británii bude navíc vydán MaxiCD singl, na kterém bychom pravděpodobně mohlii najít další dva nové remixy, jejichž existence již byla potvrzená - Spice Up Your Life (Ralphi Rosario 2007 Remix) a 2 Become 1 (Georgie Porgie 2007 Remix).

Mezitím se dál rozšiřuje turné, tentokrát dokonce o nové město. Melanie C včera ohlásila během své návštěvy v rádiu Key103, že Spice Girls zahrají v Manchesteru. Ten skončil druhý za Torontem v soutěži o Spice City.
  • 23.01.2008 - Manchester, Velká Británie, Evropa
  • 24.01.2008 - Manchester, Velká Británie, Evropa
13.10.2007 - Videoklip k singlu bude

Obavy fanoušků, že nový singl Headlines nebude mít videoklip nebo že bude animovaný se nenaplnily. Mel B potvrdila, že přiletí během následujících dnů do Británie, aby mohla se zbytkem Spice Girls videoklip natočit. Victoria do Británie také směřuje, kde se mimo jiné bude věnovat i své módní dráze.

Mezitím byl potvrzen druhý nový song z Greatest Hits, který nese název Voodoo. Název napovídá, že se tentokrát o baladu nejedná. Spolu s Headlines, Move Over a všemi singly Spice Girls ho najdeme na základním CD výběrovky. Vydání Greatest Hits podpoří mnohokrát zmiňované světové turné, nedávno rozrostlé o další tři koncerty v Londýně. Nacvičování na turné už pomalu začalo, jak potvrdila Mel B, zatím zřejmě sólově. Emma se dává kvůli turné do kupy ve Francii.
  • 18.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
  • 20.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
  • 22.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
05.10.2007 - Nový singl potvrzen!

Geri dnes v živém přenosu v pořadu GMTV na britské stanici ITV1 potvrdila, že Spice Girls vydají v listopadu nový singl. Balada ponese název Headlines (Friendship Never Ends) a Spice Girls ji plánují vydat 19. listopadu, týden po vydání bestovky, jejíž vydání je tak o týden odložené oproti původním plánům.

Informaci o 15 minut později potvrdila Mel C na hudební stanici Radio 1 a dodala, že se jedná o letošní singl charitativní akce Children In Need, pro kterou loni Emma vydala singl Downtown. Mel C navíc prozradila, že na albu budou nové songy dva. Název druhého kousku zatím není znám.

Oznamování nových koncertů se nekonalo, Geri pouze zopakovala informaci, že zítra jdou do prodeje další dva londýnské koncerty, tentokrát bez potřeby kódu. Neohlášeně šel ale dnes do prodeje již třetí koncert v Las Vegas. Interview s Geri si můžete pustit po kliknutí na ikonku vpravo.

04.10.2007 - Kolín jde do prodeje

Čekání českých fanoušků je již téměř u konce - Česku nejbližší ohlášený koncert Spice Girls jde do prodeje zítra v 11:00. Lístky na kolínský koncert lze zakoupit stejně jako u předchozích použitím výherního kódu poslaného náhodně vybraným fanouškům.

Spice Girls zároveň oznámily další dva londýnské koncerty, kterých je tak už 14. Do prodeje jdou v sobotu a tentokrát pro širokou veřejnost, výherní kód již tedy není za potřebí. Mel C zítra poskytne interview pro Radio 1, zatímco Geri se ráno objeví v televizi v GMTV, kde má oznámit další koncerty. Doufejme, že ne v Londýně.
  • 15.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
  • 16.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
03.10.2007 - Další koncerty v Londýně

klikněte pro větší velikostPo velkém zájmu o lístky Spice Girls přidávají stále další koncerty v Londýně ve zdejší moderní O2 aréně, také známé pod jménem The Millenium Dome. 11 z neuvěřitelných 12 koncertů je již vyprodáno.

  • 09.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
  • 11.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
  • 12.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
  • 13.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
Koncertů je tak už celkem 28 a i to zřejmě není konečné číslo. Daří se i v Severní Americe, kde jsou již všechny zveřejněné koncerty také vyprodány.

Klikněte na obrázek pro doposud nejlepší kvalitu nově zveřejněné fotky.

02.10.2007 - První koncert vyprodán za 38 sekund

Spice Girls jsou zpátky a podle všeho ještě populárnější než dřív. Jejich první koncert v O2 aréně v Londýně byl podle organizátorů vyprodán za pouhých 38 sekund. Spice Girls proto přidávaly víc a víc koncertů, jejichž počet se v Londýně nakonec rozrostl až na osm. Do prodeje také šly koncerty v severní Americe, kde také panuje nebývalý zájem, zatím jsou přidány nové koncerty v Los Angeles a Las Vegas.

  • 05.12.2007 - Los Angeles, USA, Severní Amerika
  • 09.12.2007 - Las Vegas, USA, Severní Amerika
  • 16.12.2007 - Londýn, Velká Británie, Evropa
  • 18.12.2007 - Londýn, Velká Británie, Evropa
  • 02.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
  • 03.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
  • 04.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
  • 06.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
  • 08.01.2008 - Londýn, Velká Británie, Evropa
Počet ohlášených koncertů se tak zatím drží na 24. Můžeme ale zřejmě očekávat další, protože podle poslední zprávy od Spice Girls je zájem opravdu nevídaný a proto se budou měnit data vystoupení v Evropě, Asii, Austrálii a Africe, aby bylo více prostoru na přidávání koncertů, hlavně ve Velké Británii.

30.09.2007 - Lístky jdou do prodeje!

Spice Girls dnes začaly rozesílat emaily šťastlivcům, kteří byli náhodně vylosováni a získali šanci koupit si až 6 lístků na koncert. Prozatím se to týká jen Londýnského koncertu 15.12., ostatní zřejmě budou brzy následovat. Fanouškům přišel email s linkem a kódem, který můžou od zítřejšího dopoledne použít na nákup lístků. Ceny zatím nejsou známé.

Milióny zájemců se zaregistrovali, ale ne všichni měli to štěstí dostat onen vytoužený email. Pokud patříte mezi vyvolené a nevíte, co se zbytkem lístků, navštivte naše diskuzní fórum se spoustou čekajících fanoušků, které byste nepotřebnými lístky velmi potěšili ;o) Nezapomeňte si v mailu zkontrolovat i složku se spamem, kde někteří fanoušci mail našli!

23.09.2007 - Oficiální brazilský megamix

Z brazilské pobočky nahrávací společnosti Spice Girls EMI Brazil pronikl na veřejnost megamix, který si EMI nechala udělat k propagaci Spice Girls v brazilských rádiích, kde chce megamix nasadit a připravit tak brazilské posluchače na návrat Spice Girls.

Megamix obsahuje 5 hitů Spajsek - Wannabe, Who Do You Think You Are, Say You'll Be There, Spice Up Your Life a Stop a přestože je namixovaný velmi jednoduše, songy do sebe výborně zapadají. Megamix si můžete poslechnout přes YouTube kliknutím na ikonku vpravo.

09.09.2007 - Spice Airways

Známý návrhář ze Švýcarska Gerry Hofstetter bude mít na starost design flotily letadel, která bude během turné přepravovat Spice Girls, jejich tým a náklad. Flotila se skládá z Boeingu 767/300, Boeingu 767/200 a dvou nákladních letadel Jumbo cargo 747. Za dva týdny má slavný designér představit své návrhy managementu Spice Girls a letadla by měla být připravena a přiletět do Ameriky včas na turné, 1. prosince.

Gerry Hofstetter byl kontaktován členem logistického týmu Spice Girls zodpovědného za turné, který objevil Gerryho předchozí "obleky" letadel. Známý je především pro obleky ve tvaru egyptských pyramid nebo plovoucí kry. "V tento okamžik jsou modely tajné, ale můžu prozradit, že jejich osobní letadlo bude zdobit portrét Spice a chci využít tvaru motorů a proměnit je v mikrofony."

06.09.2007 - Oznámen režisér turné

Jamie King, mezinárodně uznávaný režisér a choreograf, bude mít na starost turné Spice Girls. Jamie King byl několikrát za svou práci nominován na Emmy a MTV Video Music Awards a podílel se na nejslavnějších turné všech dob včetně Madonnina nedávného Confessions Tour, turné Christiny Aguilery Back To Basics z roku 2006 nebo turné Rickyho Martina z roku 2007 Black and White.

Manažer Spice Girls Simon Fuller k tomu řekl: "Jamie King byla naše první volba. Je to jeden z nejlepších žijících režisérů, producentů a choreografů světových turné a pracoval s takovými jmény jako Madonna nebo Prince. Je to úžasný člověk a holky ho mají rády. Všichni máme o turné stejnou představu, bude to horská dráha zábavy, která bude odrážet vše, co ze Spice Girls udělalo takový světový fenomén."

Mezi umělce, se kterými Jamie King spolupracoval na jejich turné patří dále Mariah Carey, Shakira, Pink nebo Britney Spears. S Madonnou Jamie spolupracoval na jejích posledních třech turné a režíroval pro ni dokonce videoklip Sorry. Jako choreografa ho ocení fanouši klipů Don't Tell Me, Die Another Day, American Life, Hung Up nebo také Look At Me od Geri.

Sám Jamie k tomu řekl: "Spolupráce se Spice Girls nabízí jednu z těch neopakovatelných příležitostí vytvořit opravdu ikonické živé představení. Jejich dynamika jako skupiny je provokativní a nepopíratelně sexy, což dráždí mou tvůrčí inspiraci. Jejich znovupředstavení světu bude bez pochyby nezapomenutelná událost.

25.08.2007 - Greatest Hits naplánované na začátek listopadu

Podle britského internetového obchodu HMV by nové album Spice Girls - Greatest Hits mělo vyjít 5. listopadu, tedy ve stejném týdnu, kdy vyšla alba Spice (4. listopadu), Spiceworld (3. listopadu) i Forever (6. listopadu).

Tracklist alba zatím stále není znám, můžeme ale očekávat 2 nové songy, což v minulosti prozradila jak Victoria, tak i Mel C v nedávném interview, kde potvrdila, že Spajsky se vrací do nahrávacího studia.

Doufejme, že se dočkáme i nového singlu. Podle důvěrného zdroje by Spice Girls měly příští měsíc k singlu natáčet videoklip. Victoria a Mel B se momentálně nachází v USA, konkretně v Los Angeles, kde se taky bude nacvičovat na turné. Zbylé tři holky se do LA podle Victorie přestěhují během pár týdnů.

UPDATE: Kliknutím na obrázek získáte obal v momentálně nejvyšší dostupné kvalitě.

22.08.2007 - Více o obalu

V pátek jsme vám ukázali, jak bude vypadat obal bestofky Spice Girls vycházející v listopadu tohoto roku. Anglický deník The Sun nyní zveřejnil lepší kvalitu obalu a pár podrobností ohledně toho, co obal reprezentuje.

K tvorbě designu byly použity cenné šperky v hodnotě 1 milión liber. Každé písmenko reprezentuje jednu Spajsku, stejně jako na albech Spice a Spiceworld. Na designu se kromě holek podílel přední návrhář šperků David Morris.


  • S - použit jantar - reprezentuje Victorii
  • P - použit rubín - reprezentuje Emmu
  • I - použit diamant - reprezentuje Mel C
  • C - použit safír - reprezentuje Geri
  • E - použit smaragd - reprezentuje Mel B
Jak se vám líbí obal? Hlasujte v naší nové anketě.

17.08.2007 - Obal bestofky odhalen

Spice Girls dnes na svých oficiálních stránkách odhalily, jak bude vypadat obal jejich Greatest Hits vycházejících v listopadu. Všechny Spajsky se na designu obalu podílely.

Spice Girls také začaly plánovat vše ohledně jejich zimního turné. Zatím ale nechtějí prozradit žádné detaily. Znám ani není tracklist jejich bestofky a tak nám nezbývá než čekat na příští pátek, kdy se obvykle jejich stránky updatují.

Závěrem gratulujeme Emmě, které se minulý pátek dopoledne narodil chlapeček. Emma a její dlouholetý přítel Jade pojmenovali již sedmé Spice dítě Beau [vyslovuje se Bou].

09.08.2007 - Co právě dělají

Ještě než se v listopadu hromadně přesunou do Los Angeles, kde začnou nacvičovat na svoje světové turné, Spice Girls si zatím užívají sólo, ať už svou pozornost soustředí na práci nebo na svůj soukromý život. Pojďme se podívat na to, co se zrovna děje v jejich životech.

Asi všichni ví o Mel B a Eddie Murphym. Pár se rozešel po krátké známosti, ze které vzešla dcerka Angel Iris. Mel B se musela podrobit DNA testu, který dokázal, že Eddie je opravdu otcem Angel. Ten totiž až doposud otcovství popíral. Mel B se s ním teď soudí o práva na dcerku a mezitím se tajně vdala za svého přítele, se kterým chodila asi 10 týdnů. Jako by to tu už jednou bylo...



Emma se mezitím připravuje v pohodlí domova se svým dlouholetým přítelem Jade Jonesem na svůj první porod. Mimčo by mělo přijít na svět každým dnem (pokud se tak již nestalo). Ani Geri momentálně nepracuje na ničem velkém a před turné odpočívá - naposledy byla viděna na pláži, kde oslavovala svoje 35. narozeniny.

Victoria se úspěšně přestěhovala se svou rodinou do Los Angeles, kde bude David hrát za fotbalový klub LA Galaxy. Přesun odvysílala americká stanice ABC ve formě hodinové reality show. Victoria se nadále věnuje módě a na sólovou kariéru zpěvačky se nehodlá vracet. Momentálně jediná Spajska věnující se hudbě je tak Melanie C, která právě propaguje svůj singl Carolyna z alba This Time, které vyšlo i v Česku. Naposledy vystoupila před pár dny na festivalu v polském Štětíně.

04.08.2007 - Spice City je Toronto

Fanoušci rozhodli o 15. městě, kde se uskuteční jeden z koncertů světového turné Spice Girls. Po oznámení o soutěži o Spice City se na oficiálních stránkách Spice Girls sešly milióny hlasů pro stovky různých měst jako např. Rio, Chicago, Melbourne, Manchester, Paříž, Alice Springs, Bagdád nebo Diss v Norfolku, Anglii.

Vyhrát ale mohlo jenom jedno město a tím městem se stalo Toronto v Kanadě. Toronto je tak už druhou kanadskou zastávkou na turné a šestou zastávkou v Severní Americe (4 koncerty se konají v USA). To, kdy se koncert v Torontu uskuteční, se dozvíme během následujících týdnů.

15 koncertů není podle všeho konečným číslem, jak napovídá zpráva na oficiálních stránkách Spajsek, ve které se píše, že víc koncertů se může objevit již brzy. Gratulujeme tedy Kanadě a budeme doufat ve víc evropských destinací.

30.07.2007 - Turné se prodlužuje

Spice Girls přidaly další 3 koncerty do svého rozlučkového turné. Stávajících 11 koncertů se rozšiřuje o Vancouver (Kanada), San José (USA) a Shanghai (Čína). Nadále platí, že se turné může rozrůst o další koncerty, což je při počtu 3.000.000 registrací více než pravděpodobné.

  • 02.12.2007 - Vancouver, Kanada, Severní Amerika
  • 04.12.2007 - San José, USA, Severní Amerika
  • 08.01.2008 - Šanghaj, Čína, Asie
Už teď je jisté, že se turné rozroste alespoň o jedno město. Spice Girls na svých oficiálních stránkách vyhlásily soutěž o Spice City. Fanoušci tak mají možnost hlasovat pro jakékoliv město, ve kterém by rádi viděli Spajsky vystupovat. Toto město pak přibude na seznamu měst světového turné. Čeští fanoušci tak přece jen mají šanci dostat Spice Girls do Prahy.

11.07.2007 - Children In Need

Dokument o Spice Girls plánovaný na začátek prosince bude odvysílán na BBC1. Potvrdil to její programový vedoucí Peter Fincham. K tomu ješte Spice Girls vystoupí ve známém charitativním pořadu Children In Need (u nás známé jako "Pomozte dětem"), kde zazpívají jeden ze svých nových songů. O tom, jestli Spajsky vydají i oficiální Children In Need singl, se stále rozhoduje.

"Spice Girls se objeví a zazpívají v pořadu Children In Need. Odvysíláme jejich devadesátiminutový dokument, na kterém všechny Spajsky plně spolupracují. Jsou velmi nadšené ze zapojení v Children In Need. Nahrávají 2 nové songy a jeden z nich možná vyjde jako singl."

Připomeňme si ještě, že loňský singl pro Children In Need "Downtown" nazpívala Emma Bunton. Singl se v hitparádě dostal na třetí místo, čímž se stal Emminým nejvýše umístěným singlem od roku 2001.

03.07.2007 - Milión zájemců během jednoho dne

Spice Girls potvrdily svou neklesající popularitu, když jejich tisková mluvčí oznámila, že během prvního dne po spuštění registrace na koncerty Spice Girls projevil zájem milión fanoušků. Management Spice Girls očekává, že do konce týdne vzroste počet registrací na 5 miliónů. Můžeme si tedy být jistí, že Spice Girls dříve či později ohlásí více koncertů.

Spajsky se den po tiskové konferenci znovu sešly, aby nafotily pár fotek (viz výše), doufejme tedy, že se v příštích dnech dočkáme ještě více společných záběrů.

Po čtvrtečním oznámení comebacku se do hitparád dostalo díky legálnímu stahování pár starých známých singlů. O konečných informacích vás budeme informovat na konci týdne. Jedno je ale jisté - Girl Power je stále naživu.

28.06.2007 - Spice Girls jsou zpátky

Světově známá dívčí skupina Spice Girls dnes ohlásila návrat na hudební scénu. Slavná pětice se po dlouhých 9 letech společně sešla před novináři na tiskové konferenci v O2 Aréně v Londýně, kde představila svoje plány do budoucna. Spajsky se nejdřív prošly po Greenwich, kde zapózovaly fotografům na hranici západní a východní polokoule. Následně se odebraly na místo konference, kde odhalily svoje plány na světové turné, bestofku a první oficiální dokument.

  • Turné - Spice Girls odstartují 7. prosince v Severní Americe a postupně prokoncertují všech 6 kontinentů. Prozatím je naplánovaných 11 koncertů (3 v Severní Americe, 3 v Evropě, 2 v Asii, 1 v Austrálii, 1 v Africe a 1 v Jižní Americe), ale Spice Girls nevylučují, že v případě velkého zájmu přidají další koncerty. Nejbližší koncert pro české fanoušky se bude konat v Kolíně nad Rýnem (přibližně 750km z Prahy). Vstupenky na koncerty se dají získat na oficiálních stránkách Spice Girls - www.thespicegirls.com.


  • Greatest Hits - Bestofka Spice Girls vyjde před Vánoci. Zatím není jasno, co všechno bude jejím obsahem nebo jestli Spice Girls nahrají pro album nový singl.


  • Dokument - Dokument poběží v televizi začátkem prosince a režírovat ho bude Bob Smeaton (režíroval také dokument Beatles - Anthology). Spice Girls slibují, že dokument bude velmi upřímný a ukáže i jejich temnou stránku.
www.thespicegirls.com || www.myspace.com/thespicegirls || webmaster@spicegirls.cz