25.07.2012 - Emma a Geri spolu na konkurzu k muzikálu Viva Forever
| Tommy

Emma a Geri se spolu včera vyrazili podívat, jak probíhají konkurzy k muzikálu Viva Forever. Jak Emma oznámila na Twitteru, konkurzy se filmují a budou nejspíš součástí nového dokumentu o Spice Girls, který v prosinci poběží v televizi u příležitosti premiéry muzikálu.

Muzikál Viva Forever bude v Londýně uveden 27. listopadu, oficiální premiéru, na kterou se chystají dorazit všechny Spice Girls, si pak odbyde 11. prosince. Čtyři fotky ze včerejší akce najdete v sekci Fotky.

22.07.2012 - Právě vychází: Melanie C - I Don't Know How To Love Him
| Tommy

Právě dnes vychází digitálně nový singl Mel C nazvaný I Don't Know How To Love Him z připravovaného alba Stages. Singl je k dostání na iTunes za 1,29 eur (přibližně 33 Kč) a to i pro české a slovenské fanoušky. Singl obsahuje pouze samotný track I Don't Know How To Love Him.

Ti z vás, co iTunes nemají nainstalovaný si můžou aspoň poslechnout ukázku singlu zde. Už ve středu se pak dočkáme živého vystoupení, kdy Melanie svůj nový singl zazpívá ve finále soutěže Superstar, kde má roli porotce. Samotné album vyjde 9. září.

21.07.2012 - Nové album Mel C Stages vyjde 9. září
| Tommy

Jak jste se už mohli dočíst dříve, Melanie C se chystá vydat své v pořadí již šesté album nazvané Stages. Od předešlých alb se liší zejména tím, že obsahuje pouze cover verze muzikálových hitů, které byly pro Mel důležité v různých fázích svého života. Album obsahuje celkem 12 songů včetně ohlášeného duetu s Emmou Bunton. Digitální verze na iTunes bude navíc obsahovat bonusový track.
  • 01. Maybe This Time
  • 02. Another 100 People
  • 03. I Know Him So Well
  • 04. Aren't You Kinda Glad We Did?
  • 05. I Don't Know How To Love Him
  • 06. Both Sides Now
  • 07. Ain't Got No / I Got Life
  • 08. I Just Don't Know What To Do With Myself
  • 09. I Only Have Eyes For You
  • 10. Tell Me It's Not True
  • 11. My Funny Valentine
  • 12. Something Wonderful
  • 13. Anything Goes (Bonus Track)
Vydání alba je naplánováno na 9. září, kdy bude k dostání v digitální formě, například na iTunes. O den později vyjde i na CD, ovšem pouze v Británii. Album si na iTunes můžete předobjednat již nyní za 9 eur (230 Kč). Už zítra také vychází první singl z alba - I Don't Know How To Love Him.

20.07.2012 - Vystoupí Spice Girls na Olympiádě?
| Tommy

Ještě nedávno se zdálo, především díky komentářům ze strany Victorie, že se dalšího společného vystoupení Spice Girls jen tak nedočkáme. Victoria podle všeho ale otočila a dnes je vše jinak. V rozhovoru pro irské rádio RTE prohlásila: "Kdo ví, možná někdy se Spice Girls něco podnikneme. Nic víc bych si nepřála. Pokud by zbylé Spajsky měly zájem, tak já rozhodně taky. Jsme pyšné na to, že pocházíme z Anglie a moc se těšíme na Olympiádu."

Dnes taktéž vyšel článek v deníku Daily Mail, ve kterém se původně psalo, že Spice Girls o vystoupení na Olympijských hrách jednají a je o něm na 95% rozhodnuto. Dnes odpoledne se článek aktualizoval a místo 95% se teď píše o hotové věci, Spice Girls údajně podepsaly dohodu, že vystoupí. Má se jednat o dva songy (jedním z nich je Wannabe) na závěrečném ceremoniálu 12. srpna. Zprávu zatím žádná Spajska nepotvrdila ani nevyvrátila.

19.07.2012 - Nový singl Mel C: I Don't Know How To Love Him
| Tommy

Do vydání nového alba Stages sice zbývá víc než měsíc, už tento týden ale vyjde první singl. Jedná se o song I Don't Know How To Love Him z muzikálu Jesus Christ Superstar, ve kterém si Mel C zahraje Máří Magdalénu během muzikálového turné po Británii. Vydání singlu bylo stanoveno na neděli 22. července, kdy bude k dostání na iTunes stejně jako na dalších stahovacích službách a stránkách.

Singl bohužel vychází jen digitálně, stejně jako předchozí EP The Night, CD formátu se tedy nedočkáme ani tentokrát. Půjde nejspíš o 1 track single, tzn. bez b-sides, remixů a dalších bonusů. Sama Mel C jej nazývá spíše ochutnávkou z nadcházejícího alba. Živého vystoupení se dočkáme již příští týden ve finále pořadu Superstar, kde Melanie účinkuje jako porotce při hledání Ježíše, který si pak zahraje a zazpívá po jejím boku ve zmiňovaném muzikálovém turné Jesus Christ Superstar.

14.07.2012 - Počet prodaných singlů Spice Girls nadále roste
| Tommy

Dnešní novinka jistě potěší všechny fanoušky statistik - informace o prodejnosti singlů Spice Girls v Británii jsme zaktualizovali o data z minulého roku. Jak z nich můžete sami vyčíst, singly Spajsek se pořád prodávají a to zejména díky stále populárnějším stahovacím službám typu iTunes. Největší nárůst zaznamenal singl Wannabe s 85.000 downloady, zatímco nejmenší zájem za poslední dva roky byl o dvojsingl Holler / Let Love Lead The Way.


Daří se i bestofce Greatest Hits, které se za dva roky podařilo prodat dalších 20.000 kusů. Tato nově dostupná data jsou nyní k dispozici v sekci Diskografie, kterou jsme zaktualizovali i o chybějící pozice v historii hitparády prodejnosti.

S plánovaným muzikálem Viva Forever můžeme očekávat další oživení zájmu o Spice Girls a jejich singly i alba.

06.07.2012 - Mel C a Emma spolu natočily duet!
| Tommy

Vše začalo nevinným "tweetem" mezi Mel C a Emmou: "I'm so excited about our little secret! x". Fanoušci okamžitě začali spekulovat o možném duetu. Spekulace dnes potvrdila sama Mel C, když oznámila, že s Emmou opravdu nahrála duet pro své nové muzikálové album Stages, připravované na září tohoto roku.

Holky si spolu zazpívají I Know Him So Well z muzikálu Chess, který spolu napsali Benny Andersson a Björn Ulvaeus ze světově proslulé skupiny ABBA. Spekulace fanoušků ale Mel C nezastavila díky svému dalšímu tweetu namířenému Jennifer Saunders: "@ferrifrump @emmabunton We haven't shot the video yet, maybe you could help us out with that x". Že by duet vyšel jako singl?

05.07.2012 - Nové album Mel C: Stages
| Tommy

Od vydání alba The Sea neuběhl ani rok, ale Mel C nezahálí a oznámila vydání svého v pořadí již šestého alba nesoucího název Stages. Vydání plánuje Melanie na září tohoto roku.

Stages se bude od svých předchůdců značně lišit a to především tím, že se jedná o album plné cover verzí songů z muzikálů, které pro Mel něco znamenaly v různých fázích svého života. Mel si před pár lety sama zahrála v muzikálu Blood Brothers a momentálně se připravuje na britské turné muzikálu Jesus Christ Superstar, kde si zahraje roli Máří Magdalény. Vydání Stages tedy naplánovala ideálně.

Album produkuje Peter-John Vettese, se kterým Melanie spolupracovala i na předchozích albech This Time (The Moment You Believe) a The Sea (All About You, Get Out Of Here). O finálním tracklistu je skoro rozhodnuto a měli bysme se jej dozvědět v nejbližších dnech.

03.07.2012 - Aktualizace SpicePlayeru: Melanie C - The Night
| Tommy

Jak jsme vás již informovali, Mel C v květnu digitálně vydala taneční EP nazvané The Night, které obsahuje 2 taneční songy a baladu. Všechny 3 tracky si nyní můžete poslechnout i v našem přehrávači SpicePlayer, který jsme dnes aktualizovali.
  • Melanie C - Set You Free
  • Melanie C - Sunrise
  • Melanie C - Walk Away
Songy najdete v sekcích Alba a Vše. Přejeme příjemný poslech :-)

01.07.2012 - Spice Girls po 4 letech opět spolu
| Tommy

Po více než 4 letech se všech 5 Spice Girls sešlo pohromadě a to u příležitosti oficiálního spuštění muzikálu Viva Forever. Tisková konference se odehrála 26. června v hotelu St Pancras, kde Spajsky přesně o 16 let dřív natočily videoklip ke svému prvnímu singlu Wannabe.

Na tiskové konferenci jsme se mimo jiné dozvěděli, že muzikál bude mít premiéru 11. prosince, první veřejnosti přístupné představení se ale odehraje už 27. listopadu (generálka). Na prosincové premiéře se opět očekává účast všech pět Spice Girls. Vstupenky jsou již v prodeji a první listopadové představení i prosincová premiéra jsou vyprodány.

Více fotek z tiskové konference najdete v sekci Fotky.

13.05.2012 - Právě vychází: Melanie C - The Night
| Tommy

Když Melanie C nahrávala songy pro své album The Sea, zkoušela experimentovat s různými hudebními styly. Spolupracovala mimo jiné i s Jodie Harsh, DJem transvestitou z Londýna. Z této spolupráce vznikly taneční songy, které se nakonec Melanie rozhodla nezařadit na album, protože údajně nesedly se zbytkem alba. Po roce jsme se ale dočkali - právě dnes totiž Mel C vydává nové EP se třemi z těchto songů. Klikněte na jejich názvy a poslechněte si ukázky.
Taneční Set You Free a Sunrise i baladu Walk Away spolu napsaly Melanie C a Jodie Harsh, která je také produkovala. EP je k dostání pouze v digitální formě na iTunes, a to i v Česku a na Slovensku, za cenu 1.50 eur (cca 38 Kč).

02.03.2012 - Melanie C - Too Soon
| Tommy

Jak jsme vás již informovali, Mel C tento týden vydala nové koncertní DVD, které natočila na konci loňského roku v Německu během svého turné. Melanie se rozhodla na DVD přidat jako bonus nový song Too Soon, který napsala spolu s Adamem Argylem (Next Best Superstar, Understand, Think About It, Burn). Málokdo ale asi čekal, že jej zařadí i na setlist svého aktuálního turné po Británii a Irsku. Podívat se na live verzi můžete na videu níže. Studiovou verzi si zase můžete pustit v přehrávači SpicePlayer.


23.02.2012 - Aktualizace SpicePlayeru: Remixy
| Tommy

Pokud vám v přehrávači SpicePlayer doposud chyběly remixy, vašemu zoufání je konec. Přidali jsme celkem 93 remixů - 30 od Spice Girls, 21 od Mel C, 20 od Geri, 11 od Emmy, 6 od Mel B a 5 od Victorie, které nyní najdete v samostatné sekci Remixy. V sekci Vše remixy zahrnuty nejsou, aby nekazily poslech těm, kteří remixy nemusí. Enjoy :-)

21.02.2012 - Turné The Sea Live 2011 vyjde na DVD
| Tommy

Koncertní turné Melanie C nazvané The Sea Live 2011 Tour vyjde na DVD, jak dnes Melanie oznámila na svých oficiálních stránkách. DVD vyjde v limitované edici a fanoušci na něm najdou 17 live songů natočených během loňského turné v Kolíně, Hamburgu a Berlíně. A pozor - jako bonus na se na DVD objeví nový dosud nevydaný song s názvem Too Soon.

DVD bude dostupné pouze na nadcházejícím turné v Británii a Irsku, mezinárodní fanoušci si jej ale můžou objednat také přes oficiální obchod. Na disku najdete následující setlist:
  • Rock Me
  • Yeh Yeh Yeh
  • Think About It
  • Weak
  • Northern Star
  • Never Be The Same Again
  • Here It Comes Again
  • One By One
  • Burn
  • All About You
  • Drown
  • Next Best Superstar
  • When You're Gone
  • Let There Be Love
  • Stupid Game
  • I Turn To You
  • First Day Of My Life
DVD je možné si předobjednat již nyní, rozeslané bude 27. února.

19.02.2012 - Spice Girls královně nezazpívají
| Tommy

V uplynulých týdnech se mluvilo o tom, že by Spice Girls mohly společně vystoupit na koncertě k příležitosti oslav diamantového výročí vládnutí královny Alžběty II. Naději vyvolala Mel B, která tuto možnost nastínila v rozhovoru pro australkou televizi. Výsledky pátrání pak ukázaly, že Spice Girls byly doopravdy požádány, aby na koncertě vystoupily, ale Victorii se tento nápad nelíbil. Mel C nyní potvrdila během rozhovoru v talk show Lorraine, že na koncertě pro královnu nezazpívají. I když by do toho sama za sebe šla, musí brát ohledy na přání ostatních holek, čímž nepřímo potvrdila Victoriinu nechuť. Na celý rozhovor, který se téměř celý točí kolem Spice Girls, se můžete podívat níže.


12.02.2012 - Virgin vydává dvojalbum Northern Star / Reason
| Tommy

Přestože Mel C od nahrávací společnosti Virgin/EMI v roce 2004 odešla a založila si svou vlastní nahrávací společnost Red Girl Records, pod kterou vydala poslední tři alba, Virgin stále vlastní práva na první dvě sólovky Northern Star a Reason. Nyní toho využívají k tomu, aby obě alba vydali v jednom balení jako dvojalbum pod svou edicí Classic Albums.

Alba sice neobsahují žádnou novinku, ale za cenu 5 liber (přibližně 150 korun) je to super příležitost pro ty, kteří tato dvě alba ještě nevlastní, případně i pro náruživé sběratele. Dvojalbum si můžete koupit například na HMV (cena 7.50 liber včetně poštovného). Vychází 19. března 2012.

09.02.2012 - Nové album Geri na spadnutí
| Tommy

Již brzy se můžeme těšit na oficiální oznámení toho, že se Geri Halliwell vrací na svou sólovou hudební dráhu. Prozradila to sama Geri během rozhovoru u příležitosti spuštění své nové módní kolekce pod značkou Next. Geri pro Next zatím designovala zejména plavky, ale její nová kolekce zahrnuje různé typy svršků. Geri se inspirovala dnes již ikonickým vystoupením Spice Girls na Brit Awards 1997, kde holky zazpívaly Who Do You Think You Are a byla to právě Geri, která se následující den objevila na předních stránkách britských deníků ve svých vlastoručně vyrobených šatech z britské vlajky.

Podle všeho se Geri chystá vydat své v pořadí již čtvrté sólové album v relativně brzké době. Album je už nahrané a nyní je v poslední fázi příprav, takzvaném masteringu. Zatím není jasné, jestli album vyjde ve spolupráci s nějakou větší nahrávací společnosti nebo jestli ho Geri vydá nezávisle, podobně jako Melanie C. Musíme si proto počkat na zmíněné oznámení.

Geri taktéž potvrdila, co už víme od Mel B a sice to, že Spice Girls byly požádány, aby vystoupily na diamantovém výročí vládnutí královny Alžběty II. Spousta umělců, kteří mají na koncertě vystoupit už sice byla jmenována, ale seznam zatím není kompletní a další umělci by měli být oznámeni v příštích měsících. Mel B na Twitteru napsala, že se v březnu chystá do domovské Británie, kde se uvidí se zbytkem Spice Girls, můžeme proto doufat, že se to bude týkat právě tohoto vystoupení.

04.02.2012 - Aktualizace fotek (2007)
| Tommy

I sekce Fotky se dnes dočkala po delší době menší aktualizace. Najít v ní můžete přes 30 fotek z comebacku Spice Girls (Dancing With The Stars, křest letadla Spice One a slavnostní otevření noého terminálu na londýnském letišti Heathrow) i z měsíců, které comebacku předcházely, například ze křtu Geriiné dcerky Bluebell, na kterém se zrodil nápad reunion uspořádat.

V brzké době se můžete těšit na další fotky i z jiných let.

03.02.2012 - FANMADE: Spiceworld 2 - Trailer
| Tommy

Kdyby se Spice Girls rozhodly natočit pokračování k filmu Spiceworld, jak by asi dvojka vypadala? Na tuto otázku se snažil odpovědět fanoušek pod přezdívkou LipeHall, který vlastoručně vytvořil trailer pro (samozřejmě smyšlený) film Spiceworld 2. Ohlasy na trailer jsou mezi fanoušky vesměs pozitivní. No koukněte se a posuďte sami.


02.02.2012 - Mel C opět na turné
| Tommy

Mel C vyráží se svým albem The Sea na další turné, tentokrát se zaměří na rodnou Británii, ale zavítá po několika letech i do Irska. Poslední turné zakončila Melanie v prosinci minulého roku, kdy si to mimo Británii zamířila i do nám blízkých německy mluvících zemí. Předchozí turné zavítalo do následujících měst:
  • 28.11.2011 - Kolín, Německo
  • 29.11.2011 - Hamburg, Německo
  • 01.12.2011 - Berlín, Německo
  • 04.12.2011 - Liverpool, Velká Británie
  • 09.12.2011 - Londýn, Velká Británie
  • 12.12.2011 - Curych, Švýcarsko
  • 13.12.2011 - Vídeň, Rakousko
  • 15.12.2011 - Mnichov, Německo
A takhle vypadá chystané turné:
  • 25.02.2012 - Manchester, Velká Británie
  • 26.02.2012 - Newcastle, Velká Británie
  • 27.02.2012 - Glasgow, Velká Británie
  • 29.02.2012 - Sheffield, Velká Británie
  • 01.03.2012 - Londýn, Velká Británie
  • 02.03.2012 - Birmingham, Velká Británie
  • 04.03.2012 - Belfast, Velká Británie
  • 05.03.2012 - Dublin, Irsko
  • 07.03.2012 - Brighton, Velká Británie

30.01.2012 - Nová sekce: Diskografie
| Tommy

Ač se to zdá neuvěřitelné, jsou tomu téměř čtyři roky, co skončil návrat skupiny Spice Girls, během kterého vydaly i kompilaci svých největších hitů Greatest Hits. Je proto načase dát sbohem sekci Greatest Hits a přivítat místo ní sekci Diskografie, ve které se kromě Greatest Hits dočtete i o všech předešlých albech a singlech, které Spajsky za svou kariéru jako skupina vydaly.

Podívat se zde můžete na informace o každém albu a singlu, které zahrnují umístění v britské a americké hitparádě, prodejnost nebo historii hitparád, jak se vyvíjely týden po týdnu. Tracklist vám prozradí, co se na každém CD nacházelo, ale hlavně si můžete včechna alba i včechny singly poslechnout. To zahrnuje songy z alb i b-sides, ale i všechny remixy, instrumentálky nebo live tracky, které nejsou (prozatím) k dispozici ani v přehrávači SpicePlayer.

29.01.2012 - Olympiáda nebo královnino jubileum?
| Tommy

Chvíli poté, co se objevily zprávy, že by Spice Girls měly vystoupit na letošních olympijských hrách, je tu zpráva nová, že by se Spajsky mohly dát znovu dohromady, aby zazpívaly královně k jejímu diamantovému výročí vládnutí. Tuto zprávu vyvolala samotná Mel B. Když se jí v rozhovoru pro australský televizní pořad Sunrise Australia moderátoři zeptali, jestli Spice Girls vystoupí na olympiádě, Mel B místo toho odvětila, že se nám blíží královnino výročí.

Toho se samozřejmě hned chytila britská média. Reportér Dean Piper (na fotce), který je fanoušek Spice Girls a kterému nedávno k narozeninám zpívala i Mel C, se rozhodl vypátrat víc informací a zjistil, že koncert pro královnu organizuje Gary Barlow ze skupiny Take That, který Spajsky opravdu požádal o to, aby královně zazpívaly. Emma, Geri, Mel B a Mel C s jeho návrhem souhlasí a rády by tuto příležitost k malému reunionu využily. Momentálně ale mají smůlu, protože Victorii se nápad nelíbí, respektive nemá na vystupování čas. Chtěla by se místo toho soustředit na svou rodinu a na návrhářství. Dean proto vyzývá všechny fanoušky, aby Victorii napsali na Twitteru a přesvědčili ji, že svět čeká na další Spice reunion.

Naposledy královna Elizabeth II. slavila zlaté výročí vládnutí v červnu 2002. Na tehdejším koncertě k příležitosti tohoto výročí vystoupila mimo jiné i Emma, která zazpívala Baby Love od skupiny The Supremes. Koncert běžel živě v televizi po celém světě včetně ČR.

24.01.2012 - Spice Girls na olympiádě?
| Tommy

V posledních dnech se na internetu i v denním tisku šíří fámy, že Spice Girls přemýšlí o společném návratu na pódiová prkna a to k příležitosti zahájení olympijských her v Londýně. Co je na tom ale pravdy? K těmto zprávám se už vyjádřila většina Spajsek, faktem ale je, že žádná z nich tuto informaci nepotvrdila.

Podle Emmy, která se na toto téma vyjádřila ve včerejším rozhovoru pro Loose Women (viz video), Spajsky nebyly nikým osloveny...zatím. "Vím o tom toho asi tolik, co vy", řekla Baby Spice. Podobně odpověděla i Mel C hned v několika rozhovorech, kde potvrdila, že ji nikdo o vystoupení na olympiádě nepožádal. Pokud by ale tato nabídka přišla, rozhodně by se jí nebránila.

Pozitivně se k malému reunionu vyjádřily i Geri a Mel B. Jako jediná se komentářů zdržuje jen Victoria. Doufejme tedy, že pokud někdo s touto nabídkou za Spice Girls opravdu příjde, bude Victoria se zbytkem skupiny na jedné lodi.

06.01.2012 - Nové singly: Weak a Let There Be Love
| Tommy

Od vydání singlu Think About It uplynuly již 4 měsíce a Melanie samozřejmě nezahálela a vydala ze svého nejnovějšího alba The Sea ne jeden ale hned dva singly. V domovské Británii se rozhodla vydat jeden ze svých oblíbených songů Weak. Stejně jako předchozí singl Think About It i Weak byl k dostání pouze online. Oproti Think About It vyšel ale Weak pouze jako 2 track s novou b-side Stronger. Musíme tedy tentokrát oželet remixy, které si pro tento singl Mel nenechala vyrobit. Jako cenu útěchy jsme alespoň dostali instrumentální a acapellu verzi ve formě mp3. Singl vyšel 6. listopadu a v oficiálním žebříčku prodejnosti singlů se neumístil.

CD verze
1. Weak
2. Stronger

mp3 verze
1. Weak
2. Stronger
3. Weak (Instrumental)
4. Weak (Acappella)

Singl si můžete koupit a stáhnout na stránkách 7digital za 3,96 liber (přibližně 125 Kč).

V pevninské Evropě se Mel C rozhodla místo Weak vydat jako další singl jinou baladu a to cover verzi německého hitu Liebe ist alles skupiny Rosenstolz Let There Be Love. Singl obsahuje stejně jako Weak pouze b-side Stronger. K dispozici nejsou remixy ani instrumentálka nebo acapella. Singl vyšel 2. prosince a stejně jako Weak se v žádné zemi neumístil.

CD verze
1. Let There Be Love
2. Stronger

Pro zájemce je singl Let There Be Love k dostání například na Amazon.de za 4 eura (přibližně 100 Kč).

03.01.2012 - RECENZE: Melanie C - Think About It
| Vojta

4. září bylo dnem, kdy vyšel celosvětově pilotní singl s názvem Think About It Melanie C z nového, v pořadí pátého studiového alba The Sea. Stejně tak, jako jsme se mrkli na zoubek předešlé singlovce Rock Me, ani u Think About It neuděláme výjimku. Pojďme se tedy v krátkosti na singl podívat a zhodnotit jej.

Hned ze začátku se přiznám, že singl u mě na první poslech nevyvolal ani žádné zimomriavky ani pocity nadměrného entuziasmu. Ihned se mi nabídlo srovnání s Rock Me, které již svým prvním poslechem do mě zasadilo pár voltů. Postupem času se však člověk do písně začal 'vciťovat' a v hlavě mu neproudila pouze kytarová linka, táhnoucí se od začátku po samotný konec, nýbrž zejména text písně. Ten totiž vidím jako hlavního tahouna celého songu. Jen se přiznejte, kdo nikdy nechtěl udělat něco bláznivého, ale pokaždé zahodil zpátečku. Polo-taneční refrén dodává pak tracku menší šmrnc, celkově se však samotný singl dá zařadit do škatulky klasických komerčních záležitostí, které zkráceně nenadchnou, ale ani neurazí. To se také odrazilo na umístění v britském singlovém žebříčku, o čemž jsme vás na těchto stránkách informovali.

Celý článek >


02.01.2012 - Poslechněte si celé album Melanie C "The Sea"
| Tommy

Po delší odmlce jsme zpátky a nabízíme vám k poslechu kompletní album Melanie C The Sea, které si můžete pustit v našem přehrávači SpicePlayer. Poslechnout si můžete všechny songy ze základní britské verze alba (The Sea, Weak, Think About It, Beautiful Mind, One By One, Stupid Game, All About You, Burn, Drown, Get Out Of Here, Enemy), ale také songy, které najdete pouze na německé verzi alba (Let There Be Love, Rock Me) a taktéž všechny tři doposud vydané b-sides (Stop This Train, Cruel Intentions, Stronger). Po vyposlechnutí nezapomeňte hlasovat v naší anketě, pokud jste tak ještě neudělali.

Přejeme příjemný poslech :-)

www.thespicegirls.com || www.myspace.com/thespicegirls || webmaster@spicegirls.cz