Girl Power! Live in Istanbul




Tato show, kterou organizovalo Pepsi, znamenala pro Spice Girls první velké živé vystoupení. I když Spajsky na těchto koncertech zpívaly živě, pro vydání koncertu na videokazetě byly jejich hlasy výrazně upraveny. Během návratu Spice Girls v roce 2007 byl koncert vydán i na DVD.

Setlist
01. Intro
02. If U Can't Dance
03. Who Do You Think You Are
04. Something Kinda Funny
05. Saturday Night Divas
06. Say You'll Be There
07. Step To Me

---změna kostýmů---

08. Naked

---změna kostýmů---

09. 2 Become 1
10. Stop
11. Too Much

---změna kostýmů---

12. Spice Up Your Life
13. Love Thing
14. Mama

---přídavek---

15. Move Over
16. Wannabe

Seznam koncertů

Datum

Město

Země

Aréna

12.10.1997IstanbulTureckoAbdi Ipekçi Arena
13.10.1997IstanbulTureckoAbdi Ipekçi Arena



Videokazeta, na které koncert původně vyšel, začíná 30 minutovým rozhovorem s jednotlivými Spice Girls, kde diskutují o tom, jaké to je být slavná, jak se Wannabe dostalo na první místo v hitparádách, jaké mají vztahy se svými matkami a co si ty o úspěchu svých dcer myslí a podobně. Následuje druhá část, kde vidíme Spajsky, jak se připravují na koncert - trénování zpěvu, nacvičování dance routines. Video pak přechází k samotnému koncertu, který je kombinací obou vystoupení.

Na kazetě bohužel nevyšel celý koncert, ale pouze If U Can't Dance, Who Do You Think You Are, Say You'll Be There, Step To Me, Naked, 2 Become 1, Spice Up Your Life, Move Over a Wannabe. Zbytek setlistu (Something Kinda Funny, Saturday Night Divas, Stop, Too Much, Love Thing a Mama) na kazetě nevyšel a tyto songy nebyly zahrnuté ani na později vydaném DVD.

Celý koncert ovšem běžel v lednu 1998 v televizi na stanici Showtime pod názvem Spice Girls In Concert Wild! a proto je možné na internetu vidět i songy, které oficiálně na videokazetě ani DVD nevyšly.

Zajímavosti:
- Saturday Night Divas je jediným songem ze setlistu, který uz Spajsky nikdy znovu živě nezazpívaly
- Na začátku Who Do You Think You Are je slyšet krátký sample songu Diva od skupiny Club 69 "You have to work to look this good"
- V Naked je zase slyšet sample z filmu Batman Forever



www.thespicegirls.com || www.myspace.com/thespicegirls || webmaster@spicegirls.cz