12.09.2011 - Aktualizace SpicePlayeru
| Tommy

V našem hudebním přehrávači SpicePlayer můžete ode dneška najít 4 nově přidané songy:
  • Melanie C - Cruel Intentions, nová b-side ze singlu Think About It
  • Melanie C - Rock Me (Dance Version), ze singlu Rock Me
  • Spice Girls - 2 Become 1 (Album Version), doposud byla k mání pouze singlová verze
  • Spice Girls - Seremos Uno Los Dos, španělská verze singlu 2 Become 1
Chybí vám v SpicePlayeru nějaký song? Napište nám na Facebooku. Brzy se dočkáte i kompletního alba The Sea.

11.09.2011 - Think About It a The Sea debutují v Británii pod očekáváním
| Tommy

Před týdnem vyšel v Británii nový singl Melanie C Think About It, stejně jako její páté sólové album The Sea. Singl se umístil v hitparádě prodejnosti na 95. místě, čímž se stal nejhůře umístěným singlem, jaký kdy Spice Girls vydaly, ať už skupinově nebo sólově. Dodnes tento titul držel předchozí singl Melanie C vydaný v Británii, This Time (94. místo). K neúspěchu singlu přispěl zejména limitovaný prodej CD pouze v Melaniině online obchodě.

Co se týče alba The Sea, Mel si přála, aby se v prvním týdnu umístil v první třicítce. Toto přání se jí bohužel nevyplnilo a album debutovalo na 45. místě. To je mírné zlepšení oproti jejímu předchozímu albu This Time, které v hitparádě začínalo v roce 2007 na 57. místě. Výsledky umístění v Německu, Švýcarsku a Rakousku, které se očekávají zásadně pozitivnější, by měly být známy v polovině nadcházejícího týdne.

10.09.2011 - Kde si v Česku a na Slovensku koupit Think About It
| Tommy

Stejně jako u singlu Rock Me, který vyšel v červnu tohoto roku, i nyní vám nabízíme odkazy na online obchody v Česku a na Slovensku, kde je možné si objednat singl Think About It. Jedná se o německou verzi singlu, která kromě samotného hitu Think About It obsahuje také nádhernou baladu Cruel Intentions. Vzhledem k tomu, že ani jeden z uvedených obchodů nemá CD přímo na skladě, je opět potřeba počítat s delší doručovací dobou.

Oproti singlu Rock Me není bohužel Think About It dostupné v žádném internetovém obchodě s prodejnou v Praze. Taktéž není v Česku ani na Slovensku k mání rozšířená edice singlu, která navíc obsahuje předchozí hit Rock Me a jeho remix. Tato verze je dostupná exkluzivně jen v oficiálním obchodě Melanie C.
  • Audio3 - 157 CZK, odběr zdarma v Brně, jinak poštovné minimálně 71 CZK
  • SuperShop.sk - 6.62 EUR, odběr zdarma v Nitre, jinak poštovné minimálně 1 EUR
09.09.2011 - Umístění Think About It v hitparádách prodejnosti
| Tommy

Singl Think About It vyšel v Německu, Švýcarsku a Rakousku už před dvěma týdny, podívejme se tedy, jak se singlu v těchto zemích daří. Čísla znázorňují umístění v hitparádách prodejnosti singlů za první týden.
  • Německo: 48
  • Švýcarsko: 45
  • Rakousko: 34
Pro srovnání, předchozí singl Rock Me se v prvním týdnu umístil v Německu na 38. místě, ve Švýcarsku a Rakousku se v singlové hitparádě neukázal vůbec. V neděli budeme také znát umístění Think About It ve Velké Británii, zdá se ale, že žádnou dobrou pozici Melanie očekávat nemůže, zejména z důvodu bojkotu singlu britskými rádii. Vzhledem k tomu, že se Mel C soustředí na propagaci ve čtyřech výše zmíněných zemích, nelze ani očekávat umístění jinde.

08.09.2011 - Recenze alba The Sea na Music Serveru
| Tommy

Vydání pátého sólového alba Melanie C The Sea je v Česku a na Slovensku na spadnutí a jeho vydání si všimly i populární hudební stránky musicserver.cz, kde se na toto album objevila recenze. The Sea obdrželo v recenzi slušných 7 bodů z deseti a navíc si vysloužilo titul album týdne, zaručující, že jeho vydání opravdu nikdo nepřehlédne. Přečtěte si zmiňovanou recenzi níže:

Z britských popových vod se vynořila nová deska Mel C s příhodným názvem "The Sea". A možná vás toto zjevení trochu překvapí, protože jí předcházely dva singly, které v podstatě všichni ignorují. Kdeže ty loňské ledy jsou, může si povzdechnout bývalá Sporty Spice. Přitom její pátá deska není žádná potěr.

Celý článek >


04.09.2011 - Singl Think About It nyní v prodeji
| Tommy

V Něměcku, Švýcarsku a Rakousku vyšel singl už před více než týdnem, ale právě dnes vychází Think About It celosvětově - jak v Melaniině rodné Británii, tak i v dalších evropských zemích, Americe i Austrálii, ovšem pouze digitálně. Fanoušci ze všech zemí včetně Česka a Slovenska tak mají šanci si nyní singl na internetu koupit. Podívejme se, jaké verze jsou pro československé fandy k mání.

Britská CD verze
1. Think About It
2. Cruel Intentions
3. Rock Me (Radio Edit)
4. Rock Me (Steve More Radio Edit)
Tuto verzi si můžete objednat pouze přes oficiální store Melanie C za 4 libry (přibližně 120 Kč).

Německá CD verze
1. Think About It
2. Cruel Intentions
Německá verze je k dostání například na Amazon.de za 4 eura (přibližně 100 Kč).

Mezinárodní mp3 verze
1. Think About It
2. Cruel Intentions
3. Think About It (Instrumental)
4. Think About It (Acappella)
Mp3ky si můžete koupit a stáhnout na stránkách 7digital za 3,16 liber (přibližně 100 Kč).

31.08.2011 - Záplava videí Think About It na Youtube
| Tommy

V německy hovořících zemích je singl Think About It v prodeji už téměř týden a Mel C se snaží svůj singl propagovat, jak jen to jde. Vpravo se například můžete kouknout na oficiální videoklip k Think About It (Groovesplitters Remix). Pokud máte radši remix of 7th Heaven, i k němu Melanie vydala oficiální videoklip.

Mel také pokračuje v tažení po Německu a představuje svůj singl v rádiích i v televizních pořadech. Podívat se můžete například na akustickou verzi Think About It na stanici Sat1 v ranní show, kde Melanie zazpívala tento hit hned třikrát. A pokud by vám nestačilo ani to, podívejte se na následující video, kde Melanie dala příležitost svým fanouškům položit jí otázky, ty nejzajímavější vybrala a následně na tomto videu zodpověděla.

26.08.2011 - Mel C v hitparádách
| Tommy

Je to už více než 2 měsíce, co se v rádiích začal objevovat singl Rock Me. Jako první ho do své hitparády nasadilo brněnské rádio Kiss Hády, kde Melanin song vydržel celých 50 kol, což je pro tuto hitparádu limit. V posledním 50. kole se Rock Me rozloučilo z 1. místa. Teď ho pro změnu do kissparády nasadilo sousední Kiss Morava. Tady je přehled, kde všude můžete pro Rock Me (a Think About It) stále hlasovat:
  • Free Rádio - Rock Me je tento týden na 6. místě, Think About It na 28. místě
  • Rádio Jih - Rock Me momentálně na 13. místě
  • Kiss Delta - Rock Me (Dance Mix) na 1. místě
  • Kiss Morava - Rock Me dnes na 15. místě
Na všech rádiích je možné hlasovat denně, na Kiss Hády můžete udělit každý den až 3 hlasy, na Free Rádiu máte možnost hlasovat až pro 7 různých songů.

25.08.2011 - Promo pro Think About It v plném proudu
| Tommy

Rovných 10 dní zbývá do vydání nového singlu Think About It a Mel C s propagací singlu vůbec nezahálí. (Britští) fanoušci ji můžou vidět v televizi, slyšet v rádiu nebo si s ní přečíst rozhovor v časopisech. Mel má opravdu nabitý program. Součástí jejího turné po rádiích byla návštěva dobré desítky různých stanic po celé Anglii, kde kromě rozhovorů zazpívala i některé songy z nadcházejícího alba v akustickém provedení. Předevčírem také poskytla rozhovor televizní stanici BBC1 v pořadu The One Show (vpravo). Pozítří ji také čeká vystoupení v londýnském klubu G-A-Y, kde zazpívá pět starých i nových hitů. Na začátku září se pak fanoušci dočkají také dvou televizních vystoupení Think About It.

Kromě zmíněného proma v domovské Británii Melanie propaguje svůj nový singl i v Německu a Švýcarsku, kde se taktéž můžeme těšit na několik televizních vystoupení i pár festivalů. Zbývá už jen ohlásit koncert v Česku :-)

21.08.2011 - První photoshoot Emmy s novorozeným Tatem
| Tommy

Začátkem května se Emmě narodil druhý syn, celým jménem Tate Lee Jones. Přibližně o 2 měsíce později poskytla měsíčníku Hello exkluzivní rozhovor, jehož součástí byl i první Tatův photoshoot. Nyní vám tyto fotky přinášíme i my. V rozhovoru pro Hello Emma uvedla, že po porodu přišly květiny s gratulacemi jako první od Victorie, Geri a Mel C, čeho si Emma velmi váží. Mel C ji navíc přišla navštívit do porodnice osobně. Podle Emmy byla Mel C dojatá, zatímco jejich děti, Emmin prvorozený syn Beau a Melanina dvouletá dcera Scarlet, si spolu hrály.

Se Spice Babies se poslední dobou roztrhl pytel. Před více než měsícem porodila také Victoria a své holčičce dala jméno Harper Seven. Brzy čeká porod i Mel B, pohlaví dítěte sama neví, chce se nechat překvapit. Mezi Spice Girls tak bude dohromady už 11 (!) dětí. Emma je nyní zpátky na rádiu Heart FM, kde uvádí odpolední show každou sobotu od čtvrté do sedmé hodiny.


20.08.2011 - Sekce Turné rošířena
| Tommy

Pozdě ale přece. Sekce Turné dodnes obsahovala pouze základní informace o The Return of the Spice Girls Tour. To se ale dneškem mění a nyní si můžete přečíst i o předchozích debutových koncertech z roku 1997 v Istanbulu, celosvětovém turné Spiceworld z roku 1998, které poznamenal odchod Geri ze skupiny, i vánočních koncertech z roku 1999, které byly na dlouho dobu taky poslední. Informace o posledním návratovém turné z let 2007/2008 byly navíc doplněny o chybějící informace. Zjistíte seznam koncertů každého turné stejně jako seznam songů. které Spajsky na každém turné zahrnuly do setlistu, uvidíte pár fotek a dozvíte se i nějaké ty zajímavosti.

17.08.2011 - Ukázky z alba The Sea nyní kompletní
| Tommy

Tým Melanie C dokončil slibované postupné zveřejňování ukázek všech songů z alba The Sea, fanoušci tak nyní mají šanci slyšet, jak bude znít celé album. Poslechněte si zveřejněné ukázky i vy na Youtubu přes následující odkazy.
Vydání alba se kvapem blíží - v Česku a na Slovensku vychází již za 2 týdny - 2. září.

15.08.2011 - Tracklist alba The Sea
| Tommy

Mel C se rozhodla, že své fanoušky obdaruje hned dvěma verzemi svého chystaného alba The Sea. Někteří fanoušci teď ale můžou mít dilema, kterou verzi si koupit. Podívejme se na rozdíl mezi britskou verzí, která má vyjít čistě ve Velké Británii a verzí "německou", která má vyjít ve zbytku světa včetně Česka a Slovenska. Rozdílů je totiž hned několik.

První rozdíl je patrný hned na první pohled a je jím samotné pořadí jednotlivých songů. Zatímco britská verze začíná stejnojmenným trackem The Sea, na německé verzi se tento song nachází až ke konci alba na 9. místě a album místo něj otevírá nový singl Think About It. Dalším a mnohem důležitějším rozdílem je fakt, že na britské verzi vůbec nenajdete pilotní singl Rock Me, který vyšel pouze v německy hovořících zemích. Britové ho místo toho budou moci najít jako bonusový track na singlu Think About It. Britskou verzi alba uzavírá osmiminutový song Enemy, který pro změnu nenajdete na německé verzi. Najdete na ní ale cover verzi Let There Be Love německé skupiny Rosenstolz.

Britská verzeNěmecká verze
01. The Sea01. Think About It
02. Weak02. Burn
03. Think About It03. Get Out Of Here
04. Beautiful Mind04. Weak
05. One By One05. Stupid Game
06. Stupid Game06. Let There Be Love
07. All About You07. Drown
08. Burn08. All About You
09. Drown09. The Sea
10. Get Out Of Here10. Beautiful Mind
11. Enemy11. One By One
12. Rock Me

14.08.2011 - RECENZE: Melanie C - Rock Me
| Vojta

Britská zpěvačka a zároveň (bývalá) členka legendární dívčí skupiny Spice Girls Melanie C patří snad mezi ty nejproduktivnější, které tento fenomén 90. let zplodil. Nejedná se ovšem o počet dětí, jež kolegyně rodí jedno za druhým, nýbrž o hudbu. Na letošní rok si pro nás Mel připravila zbrusu nové studiové album The Sea a my se mrkneme na zoubek prvnímu singlu s názvem Rock Me.

I když hovořit o Rock Me jako o prvním singlu je ze začátku možná chybné, jelikož byl jako pilotním byl zvolen pouze do vybraných evropských zemí, konkrétně Německa, Rakouska a Švýcarska. Důvod byl jasný - nejen, že Sporty Spice zde před lety slavila nemalý úspěch se svou baladou First Day of My Life z desky Beautiful Intentions, song se zároveň stal ústřední skladbou pro ženský fotbalový šamiponát FIFA Women's World Cup 2011 na německé televizní stanici ZDF. Budiž ale...

Celý článek >


13.08.2011 - Předobjednejte si singl Think About It
| Tommy

Singl Think About It sice vychází až za více než 3 týdny a proto se leckterému fanouškovi může zdát, že na objednání je ještě spousta času, ale pozor. Britská verze singlu vychází pouze v limitované edici a brzy už nebude na skladě. Zásoby tohoto singlu byly už jednou vyprodány a Melanie se sice podařilo zajistit výrobu dodatečného menšího množství singlů, to se už ale nemusí opakovat a proto ti, co otálejí s koupí singlu mohou nakonec přijít zkrátka.

Singl si máte šanci předobjednat pouze přes oficiální e-shop, kde je k mání i album The Sea. K úspěšnému nákupu vám bude stačit běžná bankovní karta aktivovaná pro platby přes internet.

Připomeňme ještě tracklist zmiňovaného singlu:
1. Think About It
2. Cruel Intentions
3. Rock Me (Radio Edit)
4. Rock Me (Steve More Radio Edit)

12.08.2011 - Poslechněte si ukázky z alba The Sea
| Tommy

Vydání nového alba Melanie C nazvaného The Sea se nezadržitelně blíží a proto nás Mel pravidelně zásobuje novými ukázkami jednotlivých songů, které se na tomto albu objeví. Klikněte na jednotlivé názvy a poslechněte si jejich ukázky na Youtube:
Aktuálně máme k dispozici 7 ukázek, jejichž počet se nyní zvyšuje již každým dnem. Nezapomeňte se proto v příštích dnech vrátit a poslechnout si i zbytek alba.

04.08.2011 - Umístění Rock Me v Německu
| Tommy

Singl Rock Me, zaměřený na německý trh, se v této zemi umístil v hitparádě prodejnosti singlů na 38. místě, ze kterého v druhém týdnu klesl na 45 místo, v třetím týdnu si pohoršil o dalších 15 příček na 60. místo a ve čtvrtém týdnu vypadnul z první stovky. Vzhledem k tomu, že ženský fotbalový šampionát je již za námi, skončila i Mel C s propagací tohoto singlu a začíná se soustředit na propagaci Think About It.

Pro srovnání úspěšnosti Rock Me v německém žebříčku uveďme, že před Rock Me se zde naposledy Melanie umístila v roce 2007 se singlem This Time na 69. místě. Jejím doposud nejúspěšnějším singlem v Německu je First Day Of My Life, který se jako jediný umístil na první pozici. Mezi její další top 10 hity patří I Turn To You (2. místo) a Never Be The Same Again (5. místo).

03.08.2011 - Poslechněte si ukázku nové b-side Cruel Intentions
| Tommy

Když Melanie C vydává singl, můžeme se téměř vždy spolehnout na to, že se dočkáme jako bonusu i nového songu (a někdy ne jen jednoho) v podobě b-side, o čemž svědčí i poměr 16 singlů : 18 b-sides. Ani 17. singl Think About It nebude vyjímkou a přinese s sebou v pořadí již 19. b-side nazvanou Cruel Intentions.

Tento velmi příjemně znějící song napsala Melanie spolu s Dee Adam a Jamesem Earpem a kromě iTunes vyjde jak na limitované edici singlu Think About ve Velké Británii, tak i na 2track singlu v Německu.

02.08.2011 - Think About It remixy
| Tommy

Pokud to u singlu Rock Me vypadalo, že se, co se týče remixů, nemáme u Mel C na co těšit, když se k nám dostal pouze Steve More Radio Edit, je situace ohledně Think About It zcela opačná.


K Think About It totiž existují hned 4 remixy:
  • 7th Heaven
  • Electric Allstars
  • Groovesplitters
  • More & Masters 'Big Room'
Tyto remixy jsou součástí proma, které bylo rozesláno do rádií a klubů. S vydáním singlu je bude možné zakoupit přes iTunes, což znamená, že v Česku ani na Slovensku je nebude možné legálně pořídit.
24.07.2011 - Více informací o singlu Think About It
| Tommy

Jak jste se už mohli dočíst, Melanie C pilně dokončuje práce na svém pátém albu The Sea a zásobuje nás novými singly z tohoto alba. Po taneční pecce Rock Me, která vyšla v německy mluvících zemích přesně před měsícem, přichází nový letní singl s názvem Think About It. Singl spolu s videoklipem si odbyl světovou premiéru přes Youtube na oficiálním profilu Mel C.

Think About It napsala Melanie C v Kodani spolu s Adamem Argylem, který pro ni v minulosti napsal Next Best Superstar, první singl z alba Beautiful Intentions. Mel si s Adamem dokonce zazpívala i duet na albu This Time pojmenovaný Don't Let Me Go.

Singl vyjde v několika verzích - v Německu, Rakousku a Švýcarsku jako 2 track spolu s novou b-side Cruel Intentions, v Británii k tomu navíc přibude Rock Me (Radio Edit) a remix Rock Me (Steve More Radio Edit), zatímco online na iTunes bude k dostání verze s Cruel Intentions plus Intrumental a Acapella verze singlu Think About It. Separátně také budou online dostupné nové remixy.

24.07.2011 - Hlasujte pro Rock Me a Think About It
| Tommy

Jak jsme vás již informovali dříve, nový singl Mel C Rock Me do svého vysílání zařazují i některá česká rádia, přestože zde singl oficiálně nevychází a vy ho můžete podpořit svým hlasem v hitparádách těchto rádií. Oproti minule se seznam rozrostl o další hitparádu a na Free Rádiu dokonce můžete hlasovat i pro zcela nový singl Think About It:
  • Kiss Hády - Rock Me bylo v posledním kole na 3. místě
  • Free Rádio - Rock Me je na 10. místě, Think About It nasazené jako novinka na 95. místě
  • Rádio Jih - Rock Me nasazeno jako novinka
Na všech rádiích je možné hlasovat denně, na Kiss Hády můžete udělit každý den až 3 hlasy, na Free Rádiu máte možnost hlasovat až pro 7 různých songů.

21.07.2011 - Melanie C - Think About It
| Tommy

Rock Me, první singl Mel C z nadcházejícího alba The Sea se ješte ani pořádně neohřál v rádiích a Melanie mezitím stihla do světa vypustit novinku v podobě druhého singlu ze stejného alba nazvanou Think About It. Narozdíl od singlu Rock Me, který oficiálně vyšel jenom v Německu, Rakousku a Švýcarsku díky tomu, že si jej německá stanice ZDF vybrala jako titulní song k ženskému světovému poháru ve fotbale, Think About It má vyjít celosvětově jako regulérní singl s plnou propagační kampaní.

Think About It si můžete poslechnout v našem přehrávači SpicePlayer. Singl vychází celosvětově 4. září s vyjímkou německy hovořících zemí, kde si jej fanoušci budou moci koupit už 26. srpna.

27.06.2011 - Rock Me Dance Version + živé vystoupení
| Tommy

V předešlých příspěvcích jste se mohli dočíst, že součástí singlu Rock Me na iTunes je i jeho taneční verze. Na youtube si tuto Dance Version můžete poslechnout přímo z oficiálního profilu Melanie C. Podívat se díky tomu můžete i na záběry z natáčení videoklipu.

Dance Version se bohužel od původní verze nějak zásadně neliší. Příznivci remixů by si ale neměli nechat ujít Steve More Radio Edit. A těm z vás, co se rádi dívají na vystoupení, nabízíme jednak živé akustické vystoupení z raního pořadu televize ARD a jednak velkolepé vystoupení v boxovacím ringu pro stanici Sat1, bohužel na playback z důvodu špatné akustiky v hale.

26.06.2011 - Poslechněte si novou b-side Mel C Stop This Train
| Tommy

Přehrávač SpicePlayer byl aktualizován o novou b-side Melanie C nazvanou Stop This Train. Poslechnout si tuto "country" novinku tak nyní můžete v celé její délce. Kromě toho jsme do SpicePlayeru přidali další dva songy od Mel C, které dodnes v tomto přehrávači chyběly. Oba songy vyšly v roce 2009 na DVD Live At The Hard Rock Cafe jako bonus k živému vystoupení.
  • Melanie C - Stop This Train
  • Melanie C - Blue Skies All The Way
  • Melanie C - Paris Burning
Přehrávač spustíte z horního menu kliknutím na odkaz SpicePlayer.

25.06.2011 - Singl Rock Me v prodeji
| Tommy

Comebackový singl Melanie C Rock Me z nadcházejícího alba The Sea připravovaného na září tohoto roku je od včerejška v prodeji jako CD i jako mp3 na iTunes. Digitální verze obsahuje kromě samotného songu Rock Me i b-side Stop This Train, Rock Me (Dance Mix) a videoklip. Fyzická CD verze obsahuje pouze Rock Me a Stop This Train a je to právě toto dvojtrackové singl CD, které je k dostání i v Česku a na Slovensku. Nabízíme odkazy na 3 elektronické obchody, kde si singl můžete objednat cenově výhodněji než ze samotného Německa. Vzhledem k tomu, že ani jeden z uvedených obchodů nemá CD přímo na skladě, je ovšem potřeba počítat s delší doručovací dobou.
  • DJ Centrum - 139 CZK, odběr zdarma v Praze, jinak poštovné 129 CZK
  • Audio3 - 157 CZK, odběr zdarma v Brně, jinak poštovné minimálně 71 CZK
  • SuperShop.sk - 5.23 EUR, odběr zdarma v Nitre, jinak poštovné minimálně 1 EUR
18.06.2011 - Hlasujte pro Rock Me v českých rádiích
| Tommy

Přestože nový singl Mel C Rock Me vychází na CD pouze v Německu, Rakousku a Švýcarsku, začínají jej pozvolna nasazovat do vysílaní i česká rádia. Prozatím se můžeme setkat s Rock Me ve dvou hitparádách jihomoravských rádií, kde můžete Mel C podpořit svým hlasem.
Na obou rádiích můžete hlasovat denně, na Kiss Hády můžete dokonce udělit každý den až 3 hlasy.

07.06.2011 - Podívejte se na videoklip k Rock Me
| Tommy

Mel C dnes veřejnosti poprvé představila videoklip ke svému comebackovému singlu Rock Me. Videoklip si odbyl premiéru na Youtube, kde se na něj můžete podívat i vy.

Singl vychází na CD již za 3 týdny a bude i součástí nového alba. Melanie dnes prozradila, že se její nadcházející album bude jmenovat The Sea podle songu stejného názvu, který napsala spolu s Richard "Biff" Stannardem a vyjde v září. Richard Stannard pracoval se Spice Girls na spoustě jejich hitů jako například Wannabe, 2 Become 1, Viva Forever nebo Headlines. Melanie s ním naposledy pracovala na svém prvním sólovém singlu Goin' Down. Za necelé 3 měsíce se tedy můžeme těšit na další singl z alba.

04.06.2011 - Představujeme SpicePlayer
| Tommy

Chtěli byste si poslechnout b-sides nebo nevydané songy od Spice Girls, ale nevíte, kde je sehnat? Chtěli byste si poslechnout nějaký Spice hit, ale nacházíte se zrovna mimo váš počítač? Rádi bychom vám představili novou sekci těchto stránek - SpicePlayer. Jedná se o internetový flash přehrávač, ve kterém najdete na 300 songů jak od Spice Girls jako skupiny, tak i sólové počiny jednotlivých Spajsek.

SpicePlayer obsahuje celkem 300 songů včetně nejnovějšího přírůstku Rock Me of Mel C, rozdělených do několika playlistů. Kompletní diskografie Spice Girls je tak nyní přístupná pro každého fanouška a to odkudkoliv. Stačí kliknout na SpicePlayer v horním menu, vybrat si playlist a začít poslouchat.

24.05.2011 - Mel C je zpátky s novým singlem
| Tommy

Melanie C je zpět! Mel usilovně pracuje na svém pátém sólovém albu, které je naplánováno na podzim tohoto roku, ale už teď přichází s novým tanečním singlem nazvaným Rock Me. Singl si vybrala německá stanice ZDF jako titulní song ke svým přenosům ženského světového poháru FIFA, který se bude odehrávat v létě právě ve zmíněném Německu. Singl vyjde také v Rakousku a Švýcarsku 24. června.

Singl si můžete předobjednat již nyní v německé verzi internetového obchodu Amazon, čímž získáte také novou b-side Stop The Train. Za CD zaplatíte 3,99 EUR, ovšem počítejte s náklady za dopravu, které překročí cenu samotného CD.

www.thespicegirls.com || www.myspace.com/thespicegirls || webmaster@spicegirls.cz